ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 

NEPTUN & TEMA  TRAILERS

ΤΑ ΤΡΕΥΛΕΡ   NEPTUN  & TEMA  ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ 350 ΕΩΣ ΚΑΙ 3500 ΚΙΛΑ  ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

Ολα τα μοντέλα NEPTUN & ΤΕΜΑ είναι εφοδιασμένα με την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ,είναι κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και βάσει της Ευρωπαικής Οδηγίας 2007/46/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τη θέσπιση πλαισίου για την έγκριση των ρυμουλκουμένων και των συστημάτων, κατασκευαστικών στοιχείων και χωριστών τεχνικών μονάδων που προορίζονται για τα οχήματα αυτά που σημαίνει οτι δεν ταξινομούνται πλέον στην ελλάδα τρεύλορ και μπαγαζιέρες ιδιοκατασκευής και που δεν έχουν έγκριση τύπου.

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν την πλέον συγχρονη και ανθεκτικότερη μέθοδο ανάρτησης με Ράβδους Στρέψεως και με δυνατότητα τοποθέτησης για τους απαιτητικούς και αμορτισέρ , έχουν σασσί και πλαινά απο γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα εκτός τών μοντέλων Trailwood που είναι εφοδιασμένα και με πλαινά απο φιλανδικό κόντρα πλακέ θαλλάσης 9 mm.

Ολα τα μοντέλα μπορούν να αποθηκευτούν σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου χωρίς τον φόβο να υποστούν φθορά ή ζημιά τα πίσω πολλαπλών λειτουργιών φώτα.

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους για πάτωμα Φιλανδικό ειδικής αντιολισθητικής επεξεργασίας κόντρα πλακέ θαλλάσης 9mm με πάνω απο 15αετή αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Ολα τα μοντέλα  διαθέτουν τέσσερεις (4) εσωτερικούς κρίκους πρόσδεσης αντικειμένων στίς τέσσερεις εσωτερικές γωνίες των μπαγαζιέρων - τρεύλερ.

Ολα τα μοντέλα  διαθέτουν συρματόσχοινο ασφάλειας βάσει Ευρωπαικών προδιαγραφών κατά την ρυμούλκηση.

Ολα τα μοντέλα  διαθέτουν χούφτα ζεύξης έλξης ευρωπαικών προδιαγραφών με τρείς (3)  δείκτες ασφάλισης.

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν οπίσθια φώτα πολλαπλών λειτουργιών συμπεριλαμβανομένου εκτός των άλλων και του φωτός της ένδειξης για την περίπτωση ομίχλης.

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν πλαστική θήκη τοποθέτησης οπίσθιας πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας.

 

Κλείστε ένα ραντεβού για επίδειξη Trailer

Εάν θέλετε να σας γίνει επίδειξη κάποιου από τα μοντέλα των Trailer που διαθέτουμε πριν προχωρήσετε στην αγορά του επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 6974 185 691 ή στο 2310 334 224 ή χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού:

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-35932778