ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Συνοδοιπόρος
σε κάθε σας μετακίνηση

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΤΡΕΙΛΕΡ Ε.Ε

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην ιστοσελίδα μας και να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας.

Εκτιμούμε το ότι έχετε αφιερώσει το χρόνο σας σήμερα για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια διαδραστική περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς επίσης να σας επιτρέψουμε να πάρετε μια προσφορά, να προγραμματίσετε μια συνάντηση επίδειξης, ή να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε αντιπρόσωπός μας.

Η αναζήτηση ενός Τρέιλερ δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση. Αναμφισβήτητα, αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη σωστής και επαγγελματικής ενημέρωσης, αλλά σε εμάς, θα έχετε πλήρη και ακριβή ενημέρωση έτσι ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 — Με εκτίμηση ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΤΡΕΙΛΕΡ Ε.Ε

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Πραγματοποιούμε εκτενή εργοστασιακή εκπαίδευση, έτσι ώστε να σας παρέχουμε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή απόφαση στην επιλογή του Τρέιλερ που είναι κατάλληλο για τον τρόπο ζωής σας.

  • Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα στόν Ελλαδικό χώρο σε Ρυμουλκούμενες Μπαγκαζιέρες, Τρέιλερ & Τροχοσκηνές
    παντός τύπου από 300 κιλά έως 3.600 κιλά
  • Είμαστε Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς Ελλάδας των Πολωνικών Εργοστασίων Τρέιλερ NeptunTemared & Zaslaw και του Ισπανικού Εργοστασίου Τροχοσκηνών Comanche
  • Άριστη σχέση ποιότητας και τιμής
  • Έκδοση νόμιμης άδειας αυθημερόν
  • Πανευρωπαϊκή Πιστοποίηση – έγκριση τύπου χωρίς ημερομηνία λήξης

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Πόσο αξίζει το Τρέιλέρ σας; Λάβετε την απόλυτα καλύτερη τιμή για το μεταχειρισμένο Τρέιλερ που διαθέτετε. Αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα διαδικαστικά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Τα Τρέιλερ Neptun, Temared & Zaslaw αλλά και οι Τροχοσκηνές Comanche έχουν την απαραίτητη από την Ελληνική Νομοθεσία Πανευρωπαϊκή και Ελληνική Πιστοποίηση – έγκριση τύπου χωρίς Ημερομηνία λήξης και εκδίδεται νόμιμη άδεια από 300 έως και 3600 κιλά όπως επίσης μπορούν να ταξιδέψουν και νόμιμα εκτός Ελλάδας.

Σε μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά γνήσια αλλά και αξεσουάρ, ετοιμοπαράδοτα με εγγύηση καλύτερης ποιότητας αλλά και τιμής!

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ